Aannemer Verbouwingen

Wat aannemer verbouwingen Elsa Bouw voor u kan doen

Als professioneel uitgerust aannemersbedrijf, biedt Elsa Bouw tal van mogelijkheden voor de renovatie of verbouwing van uw woning of pand.

Door onze jarenlange ervaring en het inzetten van recent, professioneel materiaal, garanderen wij de perfecte uitvoering van je verbouwing of renovatieproject.

U kan op ons rekenen voor de winddichte oplevering van uw ruwbouw, maar ook de verdere afwerking nemen we met veel plezier ter harte.

Als totaalaannemer voeren wij de meeste werken uit met eigen gespecialiseerde vakmensen: ruwbouw, dakwerken, technieken, binnen- en buitenafwerking.

Wij bouwen, verbouwen en renoveren woningen, appartementsgebouwen, kantoren, winkels… in de meest diverse bouwstijlen en kwaliteitsmaterialen. Bij ons vindt u geen typewoningen omdat elk project uniek is. Als onafhankelijke aannemer werken we samen met elke architect.

Wij realiseren niet alleen uw droomkeuken of badkamer op maat. Ook de afbraak van uw bestaande keuken of badkamer en de vernieuwing of verplaatsing van alle leidingen, nemen we graag op ons. Zo hoeft u slechts één aannemer aan te spreken die de volledige klus klaart.

Voor verbouwingen, renovaties en volledige nieuwbouw of bijbouw, één adres: Aannemersbedrijf Elsa Bouw.

SPECIALITEITEN

Uitbouw - Aannemer verbouwingen en renovaties - Entrepreneur transformations et rénovations

Aannemer Ruwbouw

Wij hebben een jarenlange ervaring in de ruwbouw van woningen en renovatiewerken.

EERST SPECIALIST IN VERBOUWINGEN EN RENOVATIEWERKEN, LATER OOK BOUWBEDRIJF VOOR NIEUWBOUW.

Van het uitvoeren van de afbraakwerken tot het graven van de funderingen en het verzorgen van metsel-en betonwerken. Wij luisteren naar u en naar uw  wensen en stijlvoorkeuren voor je nieuwe woning. Onze focus op totaalprojecten in ruwbouw biedt u belangrijke voordelen.

Dankzij onze hoogwaardige materialen, kwaliteitsvolle machines en onze jarenlange expertise brengen wij de ruwbouw van uw nieuwbouw of renovatie tot een goed einde. Zo kunt u met een gerust hart starten aan een nieuw begin.

Bezorg ons uw plannen en meetstaat zodat wij een correcte offerte kunnen opmaken voor u.

Aanbouw, uitbouw, verbouwing, renovatiewerken - Aannemer verbouwingen en renovaties - Entrepreneur transformations et rénovations

Aannemer Totaalrenovatie

Het realiseren van totaalrenovaties vereist andere kwaliteiten dan het uitvoeren van kleine verbouwingen en kleine renovaties.

Oude woningen worden gekenmerkt door verouderde technieken, een opeenvolging van kleine kamers en weinig lichtinval. Bij de totaalrenovatie werd het huis helemaal gestript tot op de ruwbouw. Doorheen de volledige woning werden binnendeuren en/of muren weggenomen om een ruimtelijk geheel te creëren. Wij hebben de manschappen en het materiaal ter beschikking om uw hele woning van fundering tot zolder onder handen te nemen.

Koopt u een te renoveren huis of is je huidige woonst aan een totaalrenovatie toe? Kamers samenvoegen of opdelen? Of een volledig nieuwe aanbouw bijbouwen?

Aannemer Elsa Bouw is allround renovatiebedrijf gespecialiseerd in totaalrenovaties van woningen.

Offerte? Bezorg ons u ontwerp en meetstaaat.

Badkamerrenovatie of keukenrenovatie - Rénovation de la salle de bains ou de la cuisine

Badkamer- of keukenrenovatie

Of u nu kiest voor modern of klassiek, wij realiseren uw renovatie. Van uw badkamer, keuken of leefruimte. De aanpassing en eventuele uitbouw van uw woning wordt uitgevoerd volgens uw stijl, noden en budget. Bovendien hebben onze gespecialiseerde vakmensen alle kennis in huis om het project op een correcte en duurzame manier af te ronden. Bovenal starten we elk project met diepgaand overleg, zodat we elk misverstand vermijden!

Vloeren en tegels - Sols et carreaux

Vloeren en tegels

Vloeren of tegels plaatsen? Een mozaïek motief uitwerken (eventueel op basis van uw eigen ontwerp)? Dan mag U rekenen op onze uiterste motivatie en ervaring. Wij laten u kiezen tussen verschillende tegelformaten (van klein tot heel groot) en materialen (zoals natuursteen en keramiek). Overleg vormt de basis van de samenwerking: uw smaak en voorkeur komen op de eerste plaats! Uw oprit of terras (her)aanleggen? Kleine renovaties uitvoeren? U weet waar u moet zijn.

Zolderrenovatie - Rénovation du grenier

Zolderrenovatie

Extra slaapkamers? De zolder is vaak een mooie slaapkamer voor kinderen of voor uzelf als hij een beetje ruim is. Door een extra slaapkamer te creëren, zonder dat de andere kamers kleiner worden, verhoogt u bovendien de waarde van uw woning gevoelig! Een praktijk of bureau? Wie dezer dagen de mogelijkheid heeft om van thuis uit te werken, kan een werkruimte afgesloten van de andere leefruimtes erg goed gebruiken.

Gevelbekleding - Revêtement de façade

Gevelbekleding

Een goede gevelbekleding is belangrijk voor het beschermen van het skelet van de woning en als isolatie. Oude huizen kunnen met een gevelbekleding zeker een deel van het opstijgend vocht bestrijden. Een goede gevelisolatie is van groot belang. Het zorgt voor betere prestaties van het gebouw: Gevelisolatie vermindert het verlies van warmte vanuit de woning naar buiten. Daardoor slaat de verwarming minder vaak aan en daalt het verbruik.

Gyprocwerken en bepleistering - Travaux de Gyproc et plâtrage

Gyprocwerken en bepleistering

Voor elke toepassing, elke plaats, elke stijl biedt bouwbedrijf Elsa Bouw systemen op basis van uw behoefte. Vanaf de afbraak van een oude constructie, over de plaatsing van een metalen of houten draagconstructie, tot het plaatsen van platen en bijwerken met filler en finish. Voor plaatsing van valse plafonds, voorzetwanden, scheidingswanden, afwerken van zolderruimtes enz… Volgens uw wensen en met respect voor brandwerendheid, geluid- en thermische isolatie, én het design.

Elektriciteit CV en sanitaire installaties - Électricité chauffage central et installations sanitaires

Elektriciteit, CV en sanitaire installaties

Aannemersbedrijf Elsa Bouw bvba zijn gespecialiseerde vakmensen in het plaatsen van elektrische installaties voor nieuwbouw en renovatie. Naast de standaard elektrische installatie verzorgen wij ook volledig geautomatiseerde installaties, beter gekend als DOMOTICA. Bouwbedrijf Elsa Bouw doet veel meer dan gewoon uw verwarming en sanitair installeren en onderhouden. We verhogen in belangrijke mate uw levenscomfort met verwarmingssystemen die functioneel, duurzaam en esthetisch zijn.

WIJ VERBOUWEN EN RENOVEREN

Van afbraak tot metselwerk, van keuken tot badkamer, van A tot Z