BOUWBEDRIJF ELSA BOUW – Uw aannemer renovatiewerken

Wie is Bouwbedrijf Elsa Bouw?

Wij zijn een full-service design / build bouwbedrijf met een breed scala aan ervaring in allerlei verbouwingen en renovatiewerken. Aannemersbedrijf Elsa Bouw is opgericht in maart 2010. We zijn dus een nog relatief jong (15 jaar is toch jong ;)) en gemotiveerd bedrijf.

Aannemersbedrijf Elsa Bouw kan vertrouwen op vaste en zeer ervaren vakmensen. Het bedrijf heeft uitgebreide ervaring in bijna alle sectoren van de bouwwerken totaalrenovaties, verbouwingswerken, renovatiewerken en nieuwbouwwerken.

Onze core business is gericht op alle verbouwingen en renovatiewerken.

Wat uiteindelijk telt, zowel voor u als voor ons, is uw tevredenheid, met een verzorgde afwerking binnen de vooropgestelde termijnen.

UW AANNEMER BOUWWERKEN

De kracht van uw algemene aannemer Elsa Bouw bv

Het komt vaak voor dat een aannemer alleen aan zijn eigen portemonnee denkt. Zo’n aannemer bouw- en renovatiewerken past voor schijnbaar moeilijke bouwwerken. Maar wij algemene aannemer Elsa Bouw bvba, zijn er voor u! Uw aannemer bouw- en renovatiewerken komt rap uw bouwwerken bekijken. Wij rekenen correcte prijzen en u heeft snel uw offerte in huis. In onze prijs zit een volledig en vakkundig bouwdossier inbegrepen. Wij coördineren en stellen u een juiste planning voor. We gebruiken alleen producten van topmerken, zoals Knauf, Vaillant, Grohe etc. Elsa Bouw werkt snel, zorgvuldig en we zorgen voor opruiming van al het werkafval. Voor al onze afgewerkte constructies staan wij 100% garant.

Waarom zou u verbouwen?

De huidige wereld is rap aan het veranderen. Denkt u maar even simpel aan het klimaat en de Covid19. Deze huidige actualiteiten werken in op alles wat u kunt bedenken en zorgen ervoor dat een aannemer veel gevraagd wordt voor bouwwerken. U vraagt zich af waarom? Maar vooral vraagt u zich af moet ik ook bouwwerken laten doen of renoveren? Uw aannemer bouw, geeft u hieronder antwoord op al uw vragen.

Aanbouw - Aannemer verbouwingen en renovatiewerken - Entrepreneur transformations et rénovations

De Vlaamse overheid en aannemer bouwwerken

Ons land heeft nog tal van huizen van voor 1970. Deze huizen zijn vaak niet geïsoleerd. De Vlaamse overheid wil de klimaatverandering vertragen. Een huis dat niet is geïsoleerd, gebruikt teveel energie. Daarom heeft zij met de bouworganisaties een renovatiepact gemaakt. Over circa 25 jaar, zo rond 2050, moeten alle woningen net zo energiezuinig zijn als een nieuwbouwwoning. Geheel Vlaanderen gaat op hernieuwbare energie. Dit heet “benoveren” en hier zijn premies voor beschikbaar. Uw algemene aannemer Elsa Bouw bvba is gespecialiseerd in het duurzaam benoveren en renoveren van bouwwerken. Wij weten hoe ingrijpend een renovatie kan zijn, maar wij begeleiden uw gehele proces van A tot Z. Wij slopen, doen bouwwerken, renoveren en isoleren. Bij ons zijn alle specialisaties onder één dak.

Dakwerken Aannemer verbouwingen en renovatiewerken - Entrepreneur transformations et rénovations

Beschermen tegen overstromingen door aannemer bouw

Een andere verandering in de wereld door het broeikaseffect, zijn de vele overstromingen en ongekende regenbuien. Vele goede lui in ons België zijn getroffen door wateroverlast, hetzij door overstromingen, hetzij door lekkages. Een aannemer bouwwerken maakt uw huis weer helemaal mooi en werkt schades weg. Mocht u een oud huis hebben dat waterschade heeft, misschien kunt u dan met uw aannemer bouw eens praten over gelijk een gehele renovatie. Tevens kan de aannemer adviseren maatregelen te nemen om u te beschermen tegen volgende rampen. Wij kunnen bouwwerken zo aanpassen dat u uw wooncomfort weer terugkrijgt en dat u tegelijkertijd iets positiefs kunt halen uit de geleden waterschade. Uw aannemer bouwwerken heeft alle ervaring in huis die benodigd is om u te helpen. Al onze expertise hebben wij gebundeld in ons bedrijf, waarover later meer.

Totaalrenovatie woning Brussel - ELsa Bouw aannemer renovatiewerken

De aannemer bouw en de Corona-pandemie

U vraagt zich af wat een aannemer bouwwerken te maken heeft met Corona. Door de Corona is de gehele maatschappij veranderd. Vele miljoenen mensen werken nu meer dan de helft van de tijd thuis. Een aannemer bouw was voor velen de redding. Menige zolder wordt op dit moment door een aannemer bouwwerken verbouwd tot kantoor. Mensen laten werkruimtes maken in hun huis door een aannemer bouw. Immers u geeft best op bij de belasting dat u een werkruimte thuis heeft, het is aftrekbaar. Ook de inrichting van het kantoor is interessant om in te brengen bij de belasting. Door een aannemer bouw kunt u ook een aanbouw aan uw huis laten zetten om uw kantoor in te vestigen. Zo’n nieuwbouw kan ook worden verzorgd door uw aannemer bouwwerken Elsa Bouw.

Conclusie: voor al uw bouwwerken is algemene aannemer Elsa Bouw bv, uw aannemer!

Aannemer verbouwingen en renovatiewerken - Entrepreneur transformations et rénovations

Aannemers- en renovatiebedrijf Elsa Bouw is er voor u!

Waarom Bouwbedrijf Elsa Bouw kiezen?

  • Snelle offertes

  • Beschermde voorschotten (aparte verzekerde rekening)

  • Correcte planning en juiste prijzen

Inbegrepen in onze prijzen:

  • Volledig bouwdossier

  • Coördinatie van het project

  • Opruiming werfafval

Uw garanties

Wij werken enkel met professionele topmerken uit de bouwsector zoals bijvoorbeeld Knauf, Weber, Vaillant, Henco, Grohe, Schuko, Geberit, Niko …

Wij staan 100% borg voor al onze afgewerkte constructies. Wij verwezenlijken waar vele anderen voor passen!

Verzekering alle bouwplaatsrisico’s

Wij zijn verzekerd bij “AG Insurance” aansprakelijkheidsverzekering Formule B.A. met contractnr.:03-66261493 voor dakwerken, gevelwerken, elektriciteitswerken, sanitaire installaties en meer …

WIJ VERBOUWEN EN RENOVEREN

Van afbraak tot metselwerk, van keuken tot badkamer, van A tot Z