Verbouwen of renoveren?

Verbouwen of renoveren lopen vrijwel naadloos in elkaar over, daarom beschrijven we beide tegelijkertijd.
Spreken we over renovatie, dan gaat het over de verbetering van het wooncomfort.
Een huis verbouwen of renoveren is vaak een tijdrovende klus. Waarschijnlijk zit u vol ideeën, maar heeft u geen idee wat er allemaal bij komt kijken en waar u moet beginnen. Aannemer renovatie ELSA BOUW is specialist in alle verbouwings- en renovatiewerken. We hebben al meer dan 15 jaar ervaring in het verbouwen en renoveren van diverse woningen, panden en appartementen.
Wij bieden u vele mogelijkheden wat betreft het renovatie van uw woning. Wij pakken alles voor u aan, van woonkamer tot badkamer, van kelder to zolder. Wij maken uw wensen werkelijkheid. Voor het renoveren van een woning is een vakkundig en ervaren bedrijf nodig, wij van aannemer renovatie ELSA BOUW kennen de markt en weten altijd de nieuwste trends en technieken toe te passen tijdens de renovatie. Wij regelen de hele renovatie, van de grote aanpassingen tot de kleine details in het huis. Heeft u interesse in het renoveren of verbouwen van uw huis of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan nu contact op met aannemer renovatie ELSA BOUW, dan kijken wij wat we voor u kunnen betekenen. We werken graag samen met u toe naar een mooi resultaat.

Wanneer renoveren?

Pleisterwerken Aannemer verbouwingen en renovaties - Entrepreneur transformations et rénovations

Pleisterwerken Aannemer verbouwingen en renovaties – Entrepreneur transformations et rénovations

Een renovatie is nodig wanneer een pand niet meer aan de huidige woon-, werk- of leef eisen voldoet. Het kan hierbij gaan om brandveiligheid, energiebesparing, verbetering van de gezondheid door goede ventilatie of het creëren van meer lichtinval.
Met goed uitgevoerde renovatie neemt het comfort en de waarde van uw woon- of werkruimte toe. Bij aannemer renovatie ELSA BOUW zijn wij gespecialiseerd in het renoveren en verbouwen van bestaande of nieuwe panden.

Wanneer verbouwen?

Aannemer verbouwingen en renovaties - Entrepreneur transformations et rénovations

Een huis verbouwen is altijd een keuze, in tegenstelling tot een renovatiewerken die soms verplicht is. Je kunt voor een verbouwing kiezen als je in jouw huis wilt investeren. Bijvoorbeeld door deze beter te isoleren waardoor je minder stookkosten hebt. Bij gezinsuitbreiding heb je misschien meer leefruimte nodig en is dit het besluit om te gaan verbouwen. Soms kan het ook noodgedwongen zijn, waarbij de voorzieningen in huis op mindervaliden aangepast dienen te worden.
Een verbouwing kan de kwaliteit van bestaande panden aanzienlijk verbeteren en de waarde van de woning doen stijgen. Bij het vernieuwen van de isolatie-maatregelen zorgen wij ook voor een beter energielabel van jouw huis.

Voor al uw verbouwings- of renovatiewerken neem contact met ons op!