Totaalrenovatie

Twijfelt u er al een tijdje over om enkele kamers in uw woning te renoveren? Misschien is uw badkamer hevig verouderd en is deze aan vervanging toe. Of de keuken ziet er niet meer mooi uit. Wat het ook is: een totaalrenovatie kan dan uitkomst bieden. Een renovatie brengt namelijk verscheidene voordelen met zich mee. In dit artikel gaan wij dieper in op de verschillende voordelen van het renoveren van uw woning. Vervolgens bespreken wij de voordelen van Elsa Bouw. Waarom zou u voor deze aannemer kiezen? Na het lezen van dit artikel weet u waarom!

totaalrenovatie aannemer

De kracht van van een aannemer totaalrenovatie

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom u een aannemer totaalrenovatie zoekt. Misschien heeft u recent een nieuw huis gekocht waarbij nog veel aan onderhoud moet worden gedaan. Misschien woont u al een zeer lange tijd in een oud pand en is het tijd om alles eens te renoveren. Wat het ook is: een totaalrenovatie gaat natuurlijk gepaard met een flink bedrag, maar tegelijkertijd krijgt u er ook weer heel veel voor terug. In dit gedeelte van het artikel bespreken wij de voordelen van renovatie.

– Waardestijging van uw woning

We hadden het er al even kort over gehad. Een totaalrenovatie kost natuurlijk een flinke duit. Op de korte termijn ziet u daar ook niet heel veel van terug, maar op de lange termijn juist wel. De renovatie brengt namelijk als belangwekkend voordeel met zich mee dat uw woning in waarde gaat stijgen. Mocht u dus over pakweg 10 of 15 jaar toch willen verhuizen? Dan kunt u de woning tegen een goede prijs verkopen. Soms maakt u zelfs winst als u de kosten van de renovatie vergelijkt met de waardevermeerdering van uw woning. Helemaal als de huizenmarkt een beetje meewerkt. Volgens de verwachtingen van experts blijven de huizenprijzen de komende periode nog wel stijgen.

– Lage energiekosten

Toch zijn er ook op de korte termijn al voordelen bij een totaalrenovatie. Let wel: het betreft dan vooral renovatie met betrekking tot de isolatie en verduurzaming van uw woning. U bent zich ongetwijfeld bewust van de huidige klimaatproblematieken. Daar ontkomt u bijna niet aan als u de media volgt. Iedereen moet dus ook een steentje bijdragen aan een beter klimaat. Maar verduurzaming brengt ook positieve voordelen voor uzelf en uw gezin. Het is niet alleen voordelig voor de wereld. Jaarlijks stijgen de energiekosten. Daarom is het fijn wanneer u minder gaat verbruiken, want zo kunt u op de lange termijn jaarlijks flink wat geld besparen.

– Een fijn gevoel in uw woning dankzij de aannemer renovatiewerken

Hierboven hebben we vooral de functionele voordelen besproken, maar gevoelsmatig brengt een aannemer renovatie uiteraard ook zeer veel voordelen met zich mee. Het is belangrijk dat u zich fijn voelt in uw eigen woning. Het is immers een plek waar u een groot gedeelte van het leven verblijft. Bovendien wilt u ook graag dat dit een gezonde omgeving is. Misschien heeft u bijvoorbeeld een slechte ventilatie, waardoor er overal schimmel is. Dit ziet er niet alleen lelijk uit, maar is bovendien erg ongezond. Het geeft u ook een onaangenaam gevoel. Een aannemer renovatie zorgt ervoor dat u in alle ruimtes een aangenaam gevoel krijgt en behoudt. Het maakt u dus oprecht gelukkiger.

– Meer ruimte in uw woning door uitbouw of aanbouw

Ook uitbouw en aanbouw in de woning behoort tot de mogelijkheden. Misschien heeft u een gezin met jonge kinderen, maar niet genoeg ruimte in uw huidige woning. Verhuizen is dan een optie, maar als u er tevreden woont, waarom zou u dan gaan verhuizen? Dankzij aanbouw of uitbouw creëert u meer ruimte in uw woning, waardoor er geen noodzaak meer is om te verhuizen.

zolderinrichting

De kracht van Elsa Bouw

Uiteraard wilt u wel dat de verbouwing goed wordt uitgevoerd. Daarom moet u ook in zee gaan met een betrouwbare aannemer totaalrenovatie. Elsa Bouw is een betrouwbare aannemer totaalrenovatie met meer dan tien jaar ervaring. In het laatste gedeelte van dit artikel bespreken wij de voordelen van deze aannemer renovatiewerken.

– Een aannemer renovatiewerken voor alle klussen

Zoekt u een aannemer totaalrenovatie voor verscheidene klussen die betrekking hebben op de verbouwing van uw woning? In dat geval zit u goed bij deze aannemer renovatiewerken. Ze hebben namelijk verschillende specialisten in dienst. Enerzijds uiteraard bouwvakkers voor het ruwe sloopwerk. Anderzijds ook loodgieters voor het leggen van leidingen, CV-installateurs en ga zo maar verder. In veel gevallen kan het zijn dat u meerdere aannemers moet inhuren, omdat ze niet verschillende specialisten in dienst hebben. Dat is bij deze aannemer renovatiewerken gelukkig dus wel het geval. Dat is zeer handig met betrekking tot de communicatie.

– Een aannemer renovatie die altijd zijn afspraken nakomt

Uiteraard is het ook fijn om een aannemer renovatie in te huren die afspraken nakomt. Uit de praktijk is gebleken dat opdrachtnemers het vaak fijn vinden om meegenomen te worden in het verbouwingsproces. Mochten er bijvoorbeeld eventuele problemen ontstaan, dan willen ze daar snel van op de hoogte worden gebracht. Inzicht bieden is dus een belangrijke voorwaarde van de opdrachtnemer. De aannemer Elsa Bouw kan deze voorwaarde inlossen, want ze staan bekend om de uitstekende communicatie.

– Snel een gedetailleerde offerte

Wilt u zo snel mogelijk beginnen met de verbouwing? Misschien werken bepaalde zaken in uw woning niet meer goed. In dat geval wilt u natuurlijk snel weten waar u aan toe bent wat betreft de prijs. Gelukkig kunt u bij de aannemer snel een gedetailleerde offerte aanvragen. U heeft dan gelijk inzicht in het kostenplaatje. De offerte is geheel vrijblijvend. Bij de aannemer zijn er verschillende mogelijkheden. Of het nu gaat om een kleine verbouwing, of een zeer grootschalige verbouwing. In principe kan alles geregeld worden.

– Garantie en verzekeringen

Een verbouwing brengt natuurlijk ook bepaalde risico’s met zich mee. Daarbij kunt u denken aan waterschade bij het leggen van leidingen en er kunnen nog meer problemen ontstaan. Dit weerhoudt sommige mensen om een verbouwing uit te laten voeren. Gelukkig hoeft u daar niet bang voor te zijn. We zijn namelijk aangesloten bij verschillende verzekeringen. Mocht er dus iets gebeuren, dan wordt dit volledig vergoed en heeft u er verder geen zorgen om. U kunt dus in alle rust een verbouwing door ons laten uitvoeren. Naast verzekeringen hanteren wij ook garantie. Voor meer informatie over de voorwaarden, kunt u ervoor kiezen om op onze website te kijken.

totaalrenovatie huis

Conclusie

In dit artikel hebben wij de verschillende voordelen van een verbouwing besproken. Daarna zijn we ingegaan op de voordelen van het veelzijdige bouwbedrijf. Twijfelt u nog of u een verbouwing wilt laten uitvoeren? In dit geval kunt u uiteraard contact opnemen en wij helpen u graag verder.