De geschikte aannemer voor nieuwbouw

 

Bent u op zoek naar een aannemer nieuwbouw? Wilt u bijvoorbeeld bepaalde kamers in uw huidige woning volledig vernieuwen? Of bent u juist van plan om een geheel nieuw huis te bouwen? In dat geval bent u op het juiste adres. Bouwbedrijf Elsa Bouw heeft namelijk ervaring met verschillende nieuwbouwprojecten. In dit artikel gaan wij eerst in op de verschillende voordelen van nieuwbouw. Vervolgens gaan wij dieper in op de kracht van bouwbedrijf Elsa Bouw. Waarom zou u ons aannemen voor nieuwbouwprojecten? In dit artikel gaan wij u overtuigen! Lees dus snel verder!

nieuwbouw aannemer Humbeek

De kracht van nieuwbouw

U betaalt er weliswaar een flink bedrag voor, maar nieuwbouw brengt dan ook vele verschillende voordelen met zich mee. In dit gedeelte van het artikel bespreken wij de belangrijkste aspecten.

– Onderhoudsvrij voor de eerst periode

Een belangrijk voordeel van nieuwbouw is dat u de eerste periode vrijwel geen onderhoud hoeft te verrichten. Met een ouder huis loopt u altijd tegen problemen aan. Wellicht zijn de leidingen niet meer goed, waardoor ze vervangen moeten worden. Of u heeft bijvoorbeeld last van een lekkende kraan. Er kunnen dus veel verschillende problemen ontstaan. Daar hoeft u gelukkig niet bang voor te zijn. De eerste periode is namelijk geheel onderhoudsvrij. Mochten er toch eventuele problemen ontstaan door bouwfouten of wat anders? In dat geval bent u altijd verzekerd, dus u loopt geen enkel risico.

– Alles voldoet aan de laatste veiligheidseisen

Een ander belangwekkend voordeel is dat alles voldoet aan de laatste veiligheidseisen. Heeft u bijvoorbeeld een gezin met jonge kinderen? Dan wilt u natuurlijk geen risico lopen met oude elektriciteitsbedrading, loden leidingen en ga zo maar verder. De kans op gevaarlijke situaties wordt dus aanzienlijk verkleind.

– Energiezuinig en milieubewust

We leven tegenwoordig in een tijdperk waarin de klimaatproblematiek actueler is dan ooit. Daar zijn allemaal verschillende akkoorden voor gesloten. Als u regelmatig het nieuws volgt, dan bent u ongetwijfeld op de hoogte. Daarom moet iedereen ook een steentje bijdragen aan een beter milieu. Dit is overigens niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw eigen portemonnee. De energiekosten stijgen namelijk per jaar. Heeft u dus een slecht geïsoleerde woning? Dan gaat u dit de komende jaren echt voelen in uw portemonnee. Bovendien zijn er in het klimaatakkoord allerlei verschillende eisen vastgesteld waar huishoudens over pakweg tien jaar aan moeten voldoen.

– Ultiem woonplezier

De ruimte waarin u als mens aanwezig bent, heeft ook een grote impact op uw emoties en gelukzaligheid. Dit is iets waar u misschien niet dagelijks over nadenkt. Toch is het een gegeven. Een geheel nieuwe woning geeft een fijn sfeer af. Het ruikt er gewoon lekker en het ziet er prachtig uit. De woning is een plek waar u vaak aanwezig bent. Het is dan ook wel fijn dat u zich daar heerlijk op uw gemak voelt. Het woonplezier wordt er dus mee bevorderd.

– Een woning voor de toekomst

Veel mensen denken helaas enkel aan de korte termijn. Het is soms ook lastig om aan de lange termijn te denken, want het is abstract en veel mensen denken: dat zien we dan wel weer. Toch kan het dan altijd in uw achterhoofd blijven spoken. Stelt u zich voor dat uw badkamer aan vervanging toe is. Uiteraard werkt deze nog wel, maar wel met de nodige gebreken. U heeft op bepaalde plaatsen schimmel. De kraan krijgt u niet meer gemakkelijk open. U denkt dan: dit is niet best, maar we pakken dit later wel op. Hoe langer u daarmee wacht, hoe pittiger het ook wordt om dit echt aan te pakken. Pak dit daarom ook zo snel mogelijk aan, zodat u zich niet meer hoeft te irriteren aan slecht onderhouden kamers in uw woning.

De kracht van bouwbedrijf Elsa Bouw: uw aannemer nieuwbouw

Wilt u dus een bepaalde kamer, of meerdere kamers, in uw woning laten renoveren? In dat geval is het aan te raden om gebruik te maken van onze diensten. In dit gedeelte van het artikel bespreken wij de verschillende voordelen van de aannemer nieuwbouw.

nieuwbouwwerken in Grimbergen

Snel een offerte op maat bij de aannemer nieuwbouw

Misschien bent u bepaalde kamers in uw woning helemaal beu en wilt u deze zo snel mogelijk laten verbouwen. In dat geval wilt u natuurlijk eerst inzage in het kostenplaatje. Gelukkig leveren ze bij bouwbedrijf Elsa Bouw snel offertes op maat. U heeft dan vooraf inzage in het kostenplaatje. Dit is geheel vrijblijvend en we zijn dynamisch ingesteld. Mocht u het dus niet eens zijn met bepaalde zaken? Of denkt u dat er een andere oplossing is? Wij staan voor alles open.

– De aannemer nieuwbouw heeft ervaring met uiteenlopende werkzaamheden

Als u een kamer volledig laat renoveren, dan komen daar verschillende soorten werkzaamheden bij kijken. Werkzaamheden die niet door één specifieke vakman kunnen worden uitgevoerd. Daarom hebben veel opdrachtnemers ook meerdere aannemers nodig. Wij hebben echter ervaring met uiteenlopende werkzaamheden. Daarbij kunt u denken aan de typische bouwwerken. Tegelijkertijd kunt u denken aan loodgieterswerkzaamheden. Bijvoorbeeld het verleggen van leidingen, het aanleggen van nieuwe leidingen en ga zo maar verder. Wij hebben verschillende vakmannen in dienst en voor u als opdrachtnemer is dat fijn. De communicatie verloopt dan via één plek. Dit is effectief en levert minder frustraties op.

– Garantie

Veel mensen laten zich weerhouden om iets in het huis te verbouwen, vanwege angst voor mogelijke problemen. Misschien gaat er iets mis met het leggen van de leidingen, waardoor u te maken krijgt met flinke lekkages. Gelukkig hoeft u daar niet bang voor te zijn, want wij zijn als aannemer volledig verzekerd. We zijn voorzien van verschillende aansprakelijkheidsverzekeringen. Mocht er onverhoopt toch iets gebeuren, dan wordt dit allemaal vergoed en hoeft u zelf helemaal niets te regelen.

– Betrouwbare communicatie met de aannemer

Voor veel huisbewoners is een renovatie een zenuwslopend proces. Dit komt ook omdat veel aannemers gebrekkig communiceren. Ze geven bijvoorbeeld geen specifieke planning aan, waardoor opdrachtnemers niet precies weten waar ze aan toe zijn. Of ze komen niet opdagen op afspraken. Al die verschillende zaken zijn natuurlijk hartstikke vervelend, maar daar hoeft u bij ons niet bang voor te zijn. Wij hechten namelijk veel waarde aan betrouwbare communicatie. Lopen wij tegen specifieke problemen aan? Dan stellen wij u altijd zo snel mogelijk op de hoogte. U weet daarom altijd waar u aan toe bent en dat geeft natuurlijk een vorm van rust.

nieuwbouwwerken in Grimbergen

Conclusie: uw aannemer voor alle bouwwerken

U kunt bij ons niet alleen terecht voor verschillende bouwwerken, maar ook voor andere specialisaties zoals het leggen van leidingen, Cv-installaties en ga zo maar verder. Dit is één van de zaken die wij in dit artikel duidelijk hebben proberen te maken. Ook zijn de voordelen van renoveren genoemd. Heeft u vragen over bouwwerken of iets anders? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder.